Ruimer dan de hemel, weidser dan de ruimte - Nieuw

De voorkant van het boek met de titel : Ruimer dan de hemel, weidser dan de ruimte
24,90
  • TitelRuimer dan de hemel, weidser dan de ruimte
  • EAN9789491411632
  • Uitgave vormHardcover
  • UitgeverSamsara Uitgeverij b.v.
  • Verschenen26-09-2017
  • ConditieNieuw
Wat als je alles wat je denkt te zijn – je lichaam, geest, emoties en conditioneringen – juist niet bent? Wat als dit slechts een zelfportret is, gevormd door gewoonten, aannames en onjuiste identificatie? Mooji toont ons dat we ten diepste tijdloze, grenzeloze liefde en vrijheid zijn en niet degene die we doorgaans denken te zijn.

In het inspirerende Weidser dan de hemel, grootser dan de ruimte roept hij ons op zelf op zoek te gaan naar onze ware natuur die bestaat uit puur gewaarzijn. Aan de hand van zijn inzichten die voortkomen uit diepgaand zelfonderzoek, parabels en wijsheidsonderricht, toont hij ons de directe weg naar de Waarheid. Tegelijkertijd wijst hij ons op de uitdagingen waar we in het dagelijks leven tegenaan zullen lopen.

Tevens beantwoordt Weidser dan de hemel, grootser dan de ruimte heel basale vragen als: ‘Als ik altijd één ben met het eeuwige Zelf, waarom ben ik dan bezorgd, depressief of boos?’ ‘Hoe belangrijk zijn mijn persoonlijke relaties, ambities en inspanningen om anderen te helpen als ik toch een oneindig Wezen ben?’ ‘Ik ben behoorlijk getraumatiseerd, kan psychotherapie me helpen om deze weg te gaan?’ ‘Hoe vergeef ik mensen die me gekwetst hebben?’

Mooji’s combinatie van humor en wijsheid zal zeker veel lezeres aanspreken. Eerder verscheen van zijn hand Adem van het absolute.