Programmacode: levenslust en liefde - Nieuw

De voorkant van het boek met de titel : Programmacode: levenslust en liefde
22,5010,00
  • TitelProgrammacode: levenslust en liefde
  • EAN9789460151040
  • Uitgave vormPaperback
  • ConditieNieuw
Wat wij meemaken en hoe wij de wereld om ons heen waarnemen, wordt bepaald door onze innerlijke programmering. Dit boek biedt een prachtig instrument om je innerlijke programma te transformeren naar de programmacode: levenslust en liefde, waarmee je alle deuren opent naar een vervuld leven.

Christoph Fasching bestudeerde jarenlang de diepe zin van het menselijke bestaan en analyseerde de oorzaken van waarom mensen niet gelukkig zijn en het zelfdestructieve gedrag in onze samenleving. Nu openbaart hij de revolutionaire uitkomsten van zijn werk, dat een diep inzicht geeft in hoe het menselijke bewustzijn functioneert en hoe ieder daar zelf positief op kan inwerken.

Met het eenvoudig toepasbare, zeer werkzame gereedschap dat Christoph Fasching je in dit boek aanreikt, kun je je innerlijke blauwdrukken transformeren en je leven doorslaggevend veranderen. Pijnlijke ervaringen, ziekten, ongelukken en persoonlijke en beroepsmatige mislukkingen kunnen worden uitgesloten. Een ontdekking waarmee je een bewustzijnssprong van betekenis beleeft, en levenslust en liefde in overvloed in je leven haalt!


Christoph Fasching heeft een groot deel van zijn werkzame leven in de verkoopbranche gezeten. Hij volgde een opleiding tot coach en NLP-master en maakte een grote ontwikkeling door op spiritueel gebied. Eerder verschenen van Christoph Fasching onder andere 'De samenleving in 2015', met doorgevingen van aartsengel Gabriël, en 'De aarde vindt zichzelf opnieuw uit', met doorgevingen van aartsengel Chamuël.