Novak Djokovic - Nieuw

De voorkant van het boek met de titel : Novak Djokovic
22,99
  • TitelNovak Djokovic
  • EAN9789401622639
  • Uitgave vormPaperback
  • UitgeverXander Uitgevers B.V.
  • Verschenen04-07-2024
  • ConditieNieuw
In de biografie Novak Djokovic, gebaseerd op diepgravende research en talloze interviews, onderzoekt auteur Mark Hodgkinson de gebeurtenissen, invloeden en overtuigingen die Djokovic hebben gemaakt tot wie hij is. Niemand heeft immers meer Grand Slam-titels gewonnen dan deze mannelijke tennisser. Maar behalve een tennisfenomeen is hij ook een van de meest controversiële sporters van dit moment, en een enigma voor zijn rivalen.

In Novak Djokovic komt alles uit zijn ongewone carrière aan bod: van een schuilkelder in Belgrado tot een detentiecentrum in Melbourne, van zijn meedogenloze streven naar perfectie tot de onconventionele overtuigingen die hem tot grote hoogte brachten. Dit boek van Mark Hodgkinson, die eerder de biografieën van o.a. Roger Federer en Serena Williams schreef, schetst een diepgaand en uitgebreid portret van de beste mannelijke tennisser aller tijden. Een must-read voor elke sport- en tennisfan, inclusief prachtig fotokatern.

‘Djokovic wil altijd meer. Vaak is hij verguisd om zijn gedrag, nooit staat hij bovenaan in de populariteitspolls, maar de geschiedenisboeken verschaffen hem de objectieve waardering waar hij zo naar hunkert.’ — Trouw

‘Een fantastische en fascinerende verkenning van het leven van een groot kampioen en uniek mens.’ — Tom Hiddleston