Spiritueel Intelligente Materie - Als nieuw

De voorkant van het boek met de titel : Spiritueel Intelligente Materie
22,50
  • TitelSpiritueel Intelligente Materie
  • EAN9789089540904
  • Uitgave vormPaperback
  • Verschenen26-03-2009
  • ConditieAls nieuw
  • Gave rug Schoon van aantekeningen of ezelsoren

?Spiritueel Intelligente Materie: de meest low-tech producten die je je maar kunt voorstellen, maar met een ongeëvenaarde interactieve intelligentie en van ?Boven? ontvangen.
?Boven? bemoeit zich in deze tijd intens met ons als mensheid, omdat we in een enorm veranderingsproces zitten. Het is het einde der tijden, maar alleen om een nieuwe betere tijd te laten beginnen. De huidige technische ?vooruitgang? produceert steeds meer onnatuurlijke straling, zoals die van telefoons, computers  en zendmasten waardoor een dikke donkere deken van milieu- en ethervervuiling rond de Aarde is ontstaan. 
Om mensen te helpen zich te beschermen tegen deze ontwikkelingsremmende donkere deken en hen te helpen bij hun ?ont-wikkeling? naar de totaal andere spelregels van de nieuwe tijd, hebben wij sinds 1989, door ?Boven? geleid, verschillende producten ontwikkeld. 
Producten die bestaan uit geprogrammeerd zeezout dat zo geïnformeerd is dat zij de mens helpen met hun persoonlijke en spirituele ontwikkeling en met het oplossen van onverwerkte trauma?s. Daarnaast kunnen zij woonhuizen en andere gebouwen neutraliseren door de schadelijke straling zo te veranderen dat zij ons versterkt in plaats van verzwakt. Het effect hiervan is onder andere aangetoond in een uitgebreid ziekteverzuimonderzoek.
Een krachtig middel wordt aangereikt waarmee we als mens gemakkelijker en sneller de sprong naar de hogere dimensie van de nieuwe tijd kunnen maken."

Dat schrijft Bas van Woelderen in dit geheel vernieuwde en bijgewerkte boek Spiritueel Intelligente Materie, waarin hij over zijn levenswerk en methode vertelt. 
Zijn uitleg is eerlijk en helder en zijn boek biedt een rijk en waardevol perspectief. Met zijn inzichten heeft hij menigeen aangeraakt en versterkt.