Omdenken levensvragen & dilemmakaarten - Nieuw

De voorkant van het boek met de titel : Omdenken levensvragen & dilemmakaarten
29,99
  • TitelOmdenken levensvragen & dilemmakaarten
  • EAN9789083338262
  • Uitgave vormLosbladig
  • Verschenen20-05-2024
  • ConditieNieuw
Op veler verzoek brengen we onze uitverkochte levensvragen en dilemmakaarten opnieuw uit. Deze keer in een prachtige en rijk geïllustreerde set met beide kaartensets en een handleiding vol met prikkelende spelvormen.

Deze doos bevat twee spellen met beide 78 kaarten: Levensvragen en Dilemmakaarten. Je zou ze apart van elkaar kunnen spelen, maar het leuke aan de twee spellen bij elkaar is dat ze samen nóg leuker zijn.

Deze twee-in-één-doosje-set is dus bedoeld om uitgebreidere spelvormen mee te spelen. Elk antwoord past namelijk precies op elke vraag. En dat leidt tot ongekende mogelijkheden. Je kunt deze spellen alleen, met z’n tweeën, of met een grote groep mensen spelen. Wat ons betreft: laat je verrassen door de soms shockerende, verrassende of onthullende informatie die het spel oplevert. Over je medespelers, maar misschien nog wel meer over jezelf. Het leven is een bizar avontuur.

In deze set vind je 78 dilemmakaarten met antwoorden als "Ja, het zal het beste in je naar boven halen", "Nee, dat weet je zelf toch ook al lang?" en "Ja, maar hou het speels". Daarnaast ook 78 levensvragen met vragen als "Zal ik stoppen mezelf te bewijzen?", "Zal ik pas bang zijn als het zover is?" en "Zal ik eindelijk eens de handrem eraf halen?".

Naast de twee spellen zit er ook een handleiding met diverse spelvormen in de doos.