Kiezen voor de Nieuwe Tijd - Als nieuw

  • TitelKiezen voor de Nieuwe Tijd
  • SchrijverAngel
  • EAN9789080686229
  • Uitgave vormPaperback
  • UitgeverBlue Light
  • Verschenen19-02-2002
  • Prijs

    € 9,95

Conditie: Als nieuw
Conditie omschrijving:
Angel

Kiezen voor de Nieuwe Tijd

Leidraad naar een hoger bewustzijnHet is zover! De Nieuwe Tijd is ook voor jou aangebroken. Het besef gaat doordringen, dat de wereld leefbaarder moet gaan worden. De Nieuwe Tijd eist veranderingen, waar keuzes gemaakt moeten worden om een betere wereld te creëren, waar universele Liefde de hoofdrol speelt. Inzicht in het wezenlijke doel van ons leven op aarde is geboden. 

Dit boek is een vervolg op het reeds verschenen boek "De Nieuwe Tijd". In een reeks boekpublicaties neemt de schrijfster Angel je mee in de Nieuwe Tijdswereld en maakt ze je bekend met dit gedachtegoed, met als doel ieder mens bewust te maken van zijn eigen rol in het geheel der veranderingen. 

In dit 2e boek over de Nieuwe Tijd worden verder nieuwe kanten belicht en nog meer concreet ingegaan op de rol van angst en geweld naar aanleiding van recente gebeurtenissen, zoals de 11 september aanslagen in Amerika. Hoe verschrikkelijk sommige gebeurtenissen ook zijn, vaak zijn ze nodig om werkelijke veranderingen tot stand te laten komen. Nagedacht wordt over het hoe en waarom van ons bestaan en de betekenis voor jou persoonlijk. Een nieuwe visie wordt gegeven op ziekzijn, de rol van religie, persoonlijke ontwikkeling in spirituele groei. Het geeft handvatten hoe je hiermee om kunt gaan. 

Een boek, dat realistisch en confronterend, maar vooral inspirerend en met grote helderheid geschreven is, dat je steeds kan herlezen om tot dat nieuwe besef, tot dat hoger bewustzijn te gaan komen.ISBN 978-90-806862-29

Zie voor meer informatie www.denieuwetijd.nl


Zin in BoekenMenu0€0,00