Non-dualiteit voor managers - Nieuw

De voorkant van het boek met de titel : Non-dualiteit voor managers
15,90
  • TitelNon-dualiteit voor managers
  • EAN9789077228760
  • Uitgave vormHardcover
  • Verschenen01-02-2011
  • ConditieNieuw
Alles in het universum verandert continu en de enige die daar problemen mee heeft is de mens. Of het nu om persoonlijke of zakelijke situaties gaat: we leggen ons vaak maar moeilijk neer bij dingen die anders gaan dan gepland. Hoe komt het dat we zoveel moeite hebben met veranderingen? 

Veel mensen leven met het piekerverstand, met een soort ‘Muppets’ in je hoofd die constant kwebbelen, oordelen, zich verzetten en problemen creëren. Zij reageren op iedere situatie vanuit angst en voeden voortdurend onze twijfel over hoe het leven zou moeten zijn. Met als gevolg: stress.

Non-dualiteit laat zien dat ons leven natuurlijker, spontaner, creatiever en moeitelozer wordt wanneer ons piekerverstand en onze controlezucht verminderen. Non-dualiteit is de filosofie waarmee Albert Einstein, Ramana Maharshi, William Shakespeare en ook comedian Bill Hicks zich bezig hielden. Vandaag de dag zijn acteur Jim Carrey en auteur Eckhart Tolle bekende non-dualisten.

Dit boek is een introductie voor ondernemers en leiders tot deze radicale en tevens bevrijdende filosofie. Vanuit non-dualistisch perspectief wordt gekeken naar authentiek leiderschap, ondernemerschap en verbinding. Het geeft niet alleen inzichten in hoe we zelf in het leven kunnen staan, maar ook handreikingen hoe we mensen kunnen stimuleren om te werken vanuit vertrouwen, passie en plezier.