Het Reiki lexicon - Goed

De voorkant van het boek met de titel : Het Reiki lexicon
5,00
  • TitelHet Reiki lexicon
  • EAN9789073207974
  • Uitgave vormPaperback
  • Verschenen01-01-1999
  • ConditieGoed
  • paperback. Goede staat, lichte gebruikssporen.

Reiki is een oude Japanse heelkunst die gebaseerd is op het traditionele handopleggen waarbij energie vrijkomt die genezing en welzijn bevordert. Reiki werd in korte tijd ongelooflijk populair over de hele wereld en er zijn reeds talrijke boeken over verschenen. Een uitgebreide, alfabetisch gerangschikte vraagbaak over alles wat met Reiki verband houdt was er echter nog niet. In die leemte voorziet HET REIKI LEXICON. Het boek bestaat uit drie delen:
1. De alfabetische Reiki vraagbaak: in de vorm van vragen en antwoorden worden alle mogelijke aspecten van Reiki behandeld, waaronder: de verschillende behandelingswijzen; de verschillen tussen Reiki I, II en III; alle mogelijke klachten waarbij Reiki toegepast kan worden; het nut van Reiki in het dagelijks leven; hoe Reiki met andere alternatieve therapieën gecombineerd kan worden, enz.
2. Reiki in de praktijk: verslag van een volledige Reikibehandeling met foto's van alle posities
3. Persoonlijke ervaringen met Reiki: een uitgebreide verzameling persoonlijke ervaringen van cursisten van Doris Sommer, met soms ongelooflijke verhalen over 'wonderbaarlijke' genezingen, alfabetisch gerangschikt naar onderwerp.
Kortom, een boek dat antwoord geeft op alles wat u wilt weten over Reiki.