Chakra energie kaarten - Als nieuw

De voorkant van het boek met de titel : Chakra energie kaarten
49,50
  • TitelChakra energie kaarten
  • EAN9789063785475
  • Uitgave vormPaperback
  • Verschenen19-03-2003
  • ConditieAls nieuw
  • compleet in doos. Boek heeft naam op schutblad

Walter Lübeck
Chakra Energie Kaarten
Helende woorden voor lichaam, geest en ziel. 
Geschikt voor alle vormen van helen met energie en Reiki 
Set: 154 kaarten (full colour) met handboek, verpakt in hardkartonnen doos. 
Formaat: 12,5 x 19 cm 
Omvang: 192 blz. 
Bindwijze: Paperback 
Prijs: 25,90 
ISBN: 978 90 6378 547 5 

De Chakra Energie Kaarten zijn dragers van helende woorden voor het lichaam, de geest en de ziel. Elke Chakra Energie Kaart heeft een bijzondere en geneeskrachtige 'zegel', die zijn boodschap direct op de gebruiker overdraagt. De kaarten zetten een vloeiend en harmonieus genezingsproces in werking en inspireren op een liefdevolle manier. 
De affirmaties van de Chakra Energie Kaarten zijn in het bijbehorende handboek door Walter Lübeck uitgebreid met een toepassingsadvies, dat behulpzaam en ondersteunend is bij het vrijmaken van geblokkeerde energieën. Per Chakra Energie Kaart biedt hij een hulpmiddel aan, zoals helende stenen, Aroma-essences en Bachbloesemremedies, waardoor de Energie optimaal aangevuld wordt. De Chakra Energie Kaarten vormen een compleet geheel, maar laten zich ook uitstekend combineren met andere spirituele vormen van genezing, ontwikkeling of inspiratie. 
De Chakra Energie Kaarten zijn verdeeld in zeven typen kaarten, elk type kaart is geschikt voor een specifiek werkingsgebied van de fijnstoffelijke energie: zeven hoofdchakra's, zeven bijchakra's en vier belangrijke auravelden. Deze 126 kaarten zijn aangevuld met 28 extra kaarten om specifiek te kunnen werken met bijvoorbeeld een favoriete affirmatie, een persoonlijke blokkade-indicator of specifieke probleemvelden. 
De 154 inspirerende Chakra Energie Kaarten nodigen uit om op speelse en creatieve manier te werken met de krachten en fijnstoffelijke energieën van het spirituele lichaam. 

De helende Chakra Energie ondersteunt elke vorm van spirituele genezing.