Beperkende banden verbreken - Goed

De voorkant van het boek met de titel : Beperkende banden verbreken
11,50
  • TitelBeperkende banden verbreken
  • EAN9789063783501
  • Uitgave vormPaperback
  • Verschenen01-01-1996
  • ConditieGoed
  • Paperback zeer netjes

Phyllis Krystal
Beperkende banden verbreken
Een methode om zich te bevrijden van psychische afhankelijkheid en onzelfstandigheid en om ongedwongen op weg te gaan naar persoonlijke vrijheid en een zinvol leven 
Prijs: 15,00 
Pagina's: 272 
Bindwijze: Paperback 
ISBN: 978 90 6378 350 1 

Iedereen wordt af en toe tegengehouden door onzichtbare banden. Innerlijke geremdheid en andere blokkeringen houden ons tegen onszelf te zijn. Deze vaak moeilijk te verbreken banden komen voort uit onze kindertijd, onze omgeving, cultuur en uit angst om gebeurtenissen uit het verleden recht te zetten, uit vrees meer kwaad dan goed te doen. 

Op basis van de Jungiaanse psychologie ontwikkelde Phyllis Krystal een methode tot zelfbewustwording die wereldwijd met enorm succes beoefend wordt. Zij biedt ons een 'puberteitsrite' om de diepste emotionele banden met onze ouders te ontwarren, helpt ons 'vrij' te worden van negatieve invloeden, laat ons zien hoe we in contact kunnen komen het Hogere Zelf, dat deel uitmaakt van ons allemaal en geeft een mandala-oefening om de vier functies intuïtie, sensatie, emotie en intellect in balans te krijgen. 

Met behulp van eigen voorstellingskracht en ontspanningsoefeningen worden symbolen en geschikte afbeeldingen gevisualiseerd om zo in contact te komen met het onbewuste deel van de ziel. Deze visualisaties oefenen een bevrijdende en helende invloed uit op het onbewuste en doen afhankelijkheid en onzelfstandigheid verdwijnen, waardoor knellende en beperkende banden en psychische blokkeringen worden verbroken en de innerlijke harmonie hersteld wordt. Deze methode kan zowel individueel als met één of meerdere partners worden beoefend. 

Beperkende Banden Verbreken verschaft ons de informatie die nodig is om ons te bevrijden van negatieve krachten en gedragspatronen die ons beperken in onze ontwikkeling.