Welke kleur heeft jouw parachute? 2009-2010 - Goed

De voorkant van het boek met de titel : Welke kleur heeft jouw parachute? 2009-2010
5,50
  • TitelWelke kleur heeft jouw parachute? 2009-2010
  • EAN9789057122798
  • Uitgave vormPaperback
  • Verschenen24-02-2009
  • ConditieGoed
  • Paperback, tweede druk. Leesvouwen in de rug, een aantal vlekjes op de snede. Verder slechts lichte sporen van gebruik, het betr

Het meest succesvolle banenboek ter wereld is geheel aangepast aan de huidige economische situatie. Stap voor stap laat Bolles zien hoe je ook in economisch zware tijden je droombaan kunt vinden. Bolles geeft een inspirerend en gedetailleerd plan om je carrière of je leven te veranderen. Deze herziene editie bevat vele praktische oefeningen en tips waarmee werkzoekers en carrièreplanners antwoord krijgen op drie basisvragen: 
1. Wat? (kan ik, wil ik in mijn leven doen, is mijn ideale loopbaan, de baan van mijn dromen)
2. Waar? (moet ik zoeken naar een baan, wil ik werken en wonen)
3. Hoe? (krijg ik een werkgever te spreken, voer ik een sollicitatiegesprek, onderhandel ik over het salaris, kom ik terecht waar ik wil)

Om Fortune te citeren: de Parachute is ?de gouden standaard van de loopbaangidsen?. Wereldwijd zijn er inmiddels meer dan 10 miljoen exemplaren verkocht.

Over eerdere edities: 

?De kracht van Bolles is zijn persoonlijke coaching. Hij probeert de lezer zelfinzicht, zelfvertrouwen en zelfdiscipline bij te brengen zonder dat overigens met zoveel woorden te benoemen.? ? de Volkskrant