Professionals & Professionele ontwikkeling - Goed

De voorkant van het boek met de titel : Professionals & Professionele ontwikkeling
8,50
  • TitelProfessionals & Professionele ontwikkeling
  • EAN9789052614458
  • Uitgave vormHardcover
  • UitgeverAcademic service
  • Verschenen24-10-2003
  • ConditieGoed
  • Hardcover inclusief stofomslag. Het boek bevat slechts hele lichte sporen van gebruik, het betreft een keurig exemplaar.

Via een bundeling van bijdragen maakt u in dit boek kennis met de verschillende kanten van professionele ontwikkeling die u in de praktijk van professionals en professionele organisaties kunt tegenkomen. De bijdragen zijn grofweg in te delen langs drie lijnen: de loopbaan van professionals, de beroepspraktijk als ontwikkelomgeving en planning van professionele ontwikkeling. Alle bijdragen beschouwen steeds het perspectief van zowel de individuele professional als de organisatie en het management.
De thema´s die in het boek belicht worden, zijn:
ï loopbaanontwikkeling van professionals
ï personal branding
ï sturen op ontwikkeling én resultaten
ï professional blijven of manager worden?
ï leren en kennisontwikkeling van professionals
ï e-learning en professionals
ï talentontwikkeling bij aanstormende professionals
ï werken met persoonlijke ontwikkelingsplannen
Professionals & Professionele ontwikkeling is geschreven voor al die professionals die weten hoe belangrijk professionele groei is voor de verdere ontwikkeling van het professionele handelen. Het boek richt zich tot doelgroepen als accountants, management consultants, notarissen, ingenieurs, architecten en trainers en daarnaast tot al die professionals die werkzaam zijn bij banken en verzekeringsbedrijven, communicatie- en reclamebureaus, onderwijsadviesbureaus, milieuadviesbureaus, ICT-bedrijven, onderzoeksbureaus en bureaus op het gebied van personeel en organisatie. Het gaat daarbij om professionals zowel in de profit sector als in de not-for-profit sector.