De magie van TOVERSPREUKEN - Als nieuw

De voorkant van het boek met de titel : De magie van TOVERSPREUKEN
9,50
  • TitelDe magie van TOVERSPREUKEN
  • EAN9789043810494
  • ConditieAls nieuw
  • Hardcover nieuwstaat

In dit boek leest u alles over het ontstaan en de werking van toverspreuken. Welke voorwaarden zijn nodig om magie te kunnen gebruiken? Welke spreuken en instrumenten hebt u nodig en hoe worden ze gebruikt? Met de nodige kennis over de geschiedenis en betekenis van magische rituelen haalt u de magiër in uzelf naar boven. Ontdek uw eigen magische krachten en geef uw leven een positieve wending! Lees in detail hoe u een magisch ritueel voorbereidt en ontdek welke spreuken invloed hebben op:
- liefde en relaties
- geld en succes
- genezing
- bescherming tegen het kwaad
Leer tenslotte zelf nieuwe spreuken en rituelen ontwikkelen en geef uw leven een positieve draai met uw persoonlijke magie!
Recensie(s)
De schrijfster, bekend van 'Der alte Pfad: Wege zur Natur in uns selbst', baseert zich op de wicca-tradities en gaf een tijdlang een tijdschrift over hekserij uit. In dit boek beschouwt ze magie/hekserij in een psychologisch-spirituele context. Het eigenlijke gevaar van magie bestaat volgens haar niet in het 'kattenkwaad' dat men ermee bedrijft maar in het geloof dat men over een bijzondere macht beschikt die de magier boven de dagelijkse realiteit zou verheffen. Als de lezer de spreuken, rituelen en bezweringen die het boek beschrijft, uitvoert, kan hij/zij de dingen toch slechts zover overzien 'als uw persoonlijke ontwikkelingsniveau toelaat.' Zelfkennis is dus geboden. Niettemin geeft de auteur aan dat men het resultaat van de magie die men toepast wel 100% moet willen, anders wordt de eigen 'toverkracht' ondermijnd. Toch heeft men de gevolgen niet echt zelf in de hand; dit geldt zowel voor witte als voor zwarte magie, die overigens niet duidelijk te scheiden zijn. Speciale aandacht voor magie t.b.v. liefde en relaties, geld en succes, genezing en bescherming tegen kwaad. Uitgave i.s.m. de Nederlandse heksenschool. Zwartwitillustraties, tabellen, trefwoordenregister, literatuurlijst. Paars kaft met plaatjes van magische voorwerpen. In zijn soort een van de betere boeken.