Het kleine boek voor het grote ego - Ramsj

De voorkant van het boek met de titel : Het kleine boek voor het grote ego
14,958,95
  • TitelHet kleine boek voor het grote ego
  • EAN9789022996539
  • Uitgave vormHardcover
  • UitgeverLev.
  • ConditieRamsj
'Het ego heeft een onbedwingbare eetlust. Hoe meer je het voedt, des te hongeriger het wordt.' – Nathaniel Bronner jr.

'Als jij niet ijdel was, was je niet geschikt voor dit vak,' zei de logopedist die mij de fijne kneepjes van het nieuwslezen moest bijbrengen. Ik had mij net beklaagd dat mijn ouders mij verweten dat ik alleen maar op radio en televisie wilde omdat ik ijdel ben. 'IJdelheid is een noodzakelijke eigenschap,' hield de logopedist me voor.

Vroeger deden we in Nederland gewoon. Dat was al gek genoeg. Tegenwoordig mág je je hoofd boven het maaiveld uitsteken. Programma's als X Factor en Idols, waarin iedereen beroemd kan worden, zijn razendpopulair. Ook in de sport en het bedrijfsleven is het niet langer taboe om je ambities uit te spreken.

Hoe ontwikkel je je ego? Hoe hou je het in stand? En hoe voorkom je dat je ego met jou aan de haal gaat? Het kleine boek voor het grote ego geeft antwoord op alle vragen over opbouw en onderhoud van je ego en de ontwikkeling van je talent. Een onmisbaar boek voor iedereen die iets wil bereiken in het leven.

Sander Simons heeft sinds 1982 in de journalistiek gewerkt, onder meer als presentator bij RTL Nieuws. Sinds 1999 is hij pr-consultant voor bedrijven, instellingen en overheden. Hij heeft boeken gepubliceerd over communicatie, politiek en cultuur. Daarnaast is hij presentator bij BNR Nieuwsradio.