Spoedcursus verlichting - Als nieuw

De voorkant van het boek met de titel : Spoedcursus verlichting
5,00
  • TitelSpoedcursus verlichting
  • EAN9789022996140
  • Uitgave vormPaperback
  • UitgeverLev.
  • Verschenen10-06-2009
  • ConditieAls nieuw
  • paperback gaaf exemplaar

De  Amsterdamse popmuzikant Tijn Touber besloot twintig jaar geleden van de ene dag op de andere dag te stoppen met seks, drank, luxe, carrière, sigaretten, afleiding en hippe schoenen. Zijn doel: verlicht worden. Na veertien jaar maakte hij de balans op en dacht: ?Als ik nu nog niet verlicht ben, dan word ik het nooit meer.? Hij keerde terug op aarde en ging weer vrijen, dansen, lachen, zingen, feesten en... verlicht zijn.
In dit boek neemt hij je mee op de spannendste reis die je ooit zult maken: de weg terug naar je eigen licht. Onderweg maak je kennis met de mensen die Tijn door de jaren heen interviewde voor bladen als Ode en Happinez en onthult hij de essentiële stappen en inzichten die nodig zijn om gelukkig en verlicht te leven. 
Wees gerust: je hoeft er niet veertien jaar over te doen en je hoeft niet celibatair te leven. Verlichting kan nu zoveel sneller en makkelijker ? in spijkerbroek en driedelig pak, in de file, in de kroeg, op je werk. En met hippe schoenen. Verlichting is je oorspronkelijke natuur en het is zelfs moeilijker om niet verlicht te zijn dan het wél te zijn. Dit boek is niet alleen een juweel van wijsheid en inspiratie, maar ook dé uitdaging van deze tijd.
?Tijn is een geweldige verhalenverteller, dit boek leest zo soepel maar ondertussen zitten er zinnen in verstopt waar je je hele leven op kunt kauwen. Spoedcursus? Ik zou er liever heel lang over willen doen. Dus naast het bed moet dit boek en elke dag even een goed verhaal voor het slapen gaan. Da's mooi wakker worden!? ? oprichter en oud - hoofdredacteur Happinez