Hologrammen van liefde en kracht - Als nieuw

De voorkant van het boek met de titel : Hologrammen van liefde en kracht
5,00
  • TitelHologrammen van liefde en kracht
  • EAN9789020284621
  • Uitgave vormHardcover
  • ConditieAls nieuw
UNIEKE ENERGIEHOLOGRAMMEN DIE HELEN, INSPIREREN EN TRANSFORMEREN
Wilka Zelders neemt energie waar van mensen als een soort holografische matrixen. Zij is in staat van deze hologrammen afbeeldingen in kleur te maken. Zo is een 'portrettengalerij' ontstaan die in dit boek is opgenomen en die een beeld laat zien van verschillende personen dat veel verder reikt dan een portret van hun fysieke verschijning. Het is als het ware een beeld van het geschenk dat deze mensen door hun aanwezigheid naar de wereld hebben meegenomen, een uitdrukking van de Geest in de stof.
De verzameling enerigebeelden zijn niet alleen kunstwerken om van te genieten, maar kunnen voor iedereen, die zich ervoor openstelt en ze van binnen voelt, helend, inspirerend en transformerend werken. De toegevoegde tekst draagt bij aan een meer bewuste waarneming van het beeld.
HOLOGRAMMEN VAN LIEFDE EN KRACHT
AFBEELDINGEN VAN PERSOONLIJKE ENERGIEPATRONEN
WILKA ZELDERS is grafisch vormgever, healer en coach, met een grote kennis op het gebied van subtiele energie. De multidimen sionale energiepatronen die ze ziet, geeft ze vorm in bijzondere kunstwerken die ons, voorbij de mind, in contact brengen met ons spiritueel bewustzijn. Ze is spil van het Whizzard Project.